Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Welke partytent past bij welke gelegenheid?

Wij van Partytentverhuur Amsterdam bieden een breed assortiment aan, onder anderen partytenten van verschillende soorten en formaten. Het is daarom handig om te weten welke partytent bij welke gelegenheid past. Wilt u een partytent huren? Speciaal voor jou hebben we er een paar op een rij gezet. Vind hier 5 soorten partytenten met gelegenheid die erbij zou passen. 

6×6 Partytent voor evenementen

Ben je van plan om een evenement te vieren? Speciaal voor jou hebben we de 6×6 partytent. Deze partytent is geschikt voor 60 personen en er kunnen 6 statafels is. De partytent is een combinatie van twee tenten van 3×6 die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de zijwanden te laten zitten.

Partytent 3x6 meter voorkant huren - Partytentverhuur Amsterdam

3×6 Partytent voor verjaardag

Je wordt maar 1x jarig en dat moet gevierd worden! De 3×6 partytent is een ideale keuze om te gebruiken voor een verjaardag. De partytent hoef je alleen maar uit te klappen en binnen 5 minuten staat hij. De partytent is geschikt voor ongeveer 30 personen. Daarnaast kunnen er ook 4 statafels met klapstoelen erin staan. Regel een beamer voor wat muziek in de tent en decoreer de tent met feestelijke versiering om een onvergetelijke verjaardag te hebben!

3×3 Partytent voor beurs

Ben je van plan om deel te nemen aan de beurs met een eigen stand? Dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk opvallen. Daarvoor is de 3×3 partytent de ideale keuze. Het handige aan deze partytent is dat deze in maar 5 minuutjes opgezet is. Je hoeft hem alleen maar uit te klappen. Deze partytent is geschikt voor ongeveer 15 personen. Een grote tafel of meerdere statafels met informatieve brochures en folders, de partytent decoreren met wellicht een beamer om je product of dienst te presenteren en je bent er klaar voor om indruk te maken!

4×8 Partytent voor tuinfeest/buurtfeest

Ben je van plan om een tuinfeest of buurtfeest te organiseren? Dan is de 4×8 partytent een goede keuze. Net zoals bij de 3×3 partytent staat deze in 5 minuten op door hem alleen uit te klappen. De 4×8 partytent bestaat uit twee delen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden van 4×4 meter. In de partytent passen ongeveer 50 mensen en 6 tot 56 statafels. Richt de partytent in met leuke feestverlichting en plaats een heater voor als het in de avond afkoelt. Wanneer de partytent ingericht is naar jouw smaak kan het feest beginnen!

Partytent 4x8 meter voorkant met deur huren - Partytentverhuur Amsterdam

Naast partytenten, bieden wij ook andere spullen aan die te huren zijn zoals feestverlichting, statafels, geluidsinstallaties en nog veel meer. Ben je benieuwd? Breng dan een bezoek aan onze website of neem contact met ons op.

Contactgegevens

T. 0623381445
E. info@partytentverhuur-amsterdam.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM, Hoofddorp
KvK: 92570917
BTW: NL004962087B90