Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wat is het verschil tussen een partytent, een pagodetent en een easy up tent?

Wanneer je een tuinfeest organiseert, een BBQ of een ander feest in de buitenlucht is het handig om een tent op te zetten. Wanneer je begint met zoeken naar een tent kun je kiezen uit verschillende soorten. Om de keus wat makkelijker te maken leggen wij je graag uit wat precies het verschil is tussen een partytent, pagodetent en een easy up tent. Na het lezen van dit artikel weet jij precies welke tent jij moet huren.

Partytent huren

Een partytent wordt ook wel een feesttent genoemd. De partytent is de meest traditionele tent die wordt ingezet tijdens een feest of evenement. Dit komt mede door het gemak van opzetten en het vrij hoge dak, waardoor de gasten er gemakkelijk onder kunnen staan. Partytentverhuur Amsterdam biedt verschillende maten partytenten aan. Let er wel op dat er in de kleinere maten, minder statafels passen.

Witte partytent om te huren

Pagodetent huren

De pagodetent komt aan zijn naam, doordat de tent hetzelfde dak heeft als een echte pagode. Oftewel een mooi puntdak. De pagodetent wordt vaak gekozen voor de chiquere feesten en evenementen. Partytentverhuur Amsterdam biedt op dit moment drie verschillende soorten maten aan. Echter zijn deze tenten wel allemaal vierkant. Let wederom ook bij deze tent erop dat bij de kleinere maten minder statafels passen. Heeft u geen statafels en wilt u statafels huren? Dan kunt u deze gelijktijdig met uw tent bestellen.

Pagodetent die je kunt huren

Easy up tent huren

Deze tenten verdienen hun naam aan het feit dat deze erg gemakkelijk op zijn te zetten. Er is geen woord van gelogen. Zo makkelijk als dat deze tenten zijn opgezet, zijn ze ook makkelijk op te bergen door ze simpelweg in te klappen. De easy up tenten worden ook geleverd met zijwanden, zodat de bezoekers altijd droog en overdekt staan mocht het gaan regenen.

Zwarte easy up tent om te huren

 

Het verschil tussen deze drie tenten is het beste te zien aan de hand van de afbeeldingen bij de uitleg.

Bij het huren van een partytent is het altijd belangrijk om te kijken wanneer jij jouw evenement organiseert en wat voor soort evenement het is. Dit is belangrijk, zodat jij rekening kan houden met de grootte van de partytent, de weersvoorspelling en de uitstraling die jij wil hebben op je feest. Zoals net al benoemd is, heeft de pagodetent een chiquere uitstraling dan een easy up tent.

Tent huren bij Partytentverhuur Amsterdam?

Ben jij er na het lezen van dit artikel helemaal uit welke tent jij wil huren? Plaats dan jouw bestelling op Partytentverhuur Amsterdam. Heb jij toch nog een vraag na het lezen van dit blog? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Contactgegevens

T. 0623381445
E. info@partytentverhuur-amsterdam.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM, Hoofddorp
KvK: 92570917
BTW: NL004962087B90