Springkussen huren – Luchtkussens verhuur in Amsterdam e.o.

Bij Partytentverhuur Amsterdam kunt u naast partytenten, speltafels en uitgebreide partypakketten ook terecht voor de leukste spring- en luchtkussens. Wij verhuren ze in verschillende soorten en maten. Naast de reguliere 4×3 springkussens worden er ook multiplay luchtkussens verhuurt voor de oudere kinderen. Zij kunnen hier in klimmen, springen en glijden, kortom een hoop plezier en gelach.

Organiseert u een sportdag of evenement? Huur dan voor de verandering een stormbaan. Zowel jong als oud zou zijn best doen om zo snel mogelijk over de stormbaan te gaan. Voor de echte wedstrijden moet u eens onze spelkussens bekijken. Hier kunnen personen het tegen elkaar opnemen om te zien we het beste evenwichtig heeft of wie het snelst is.

Partytentverhuur Amsterdam is uw partner voor het huren van partytenten in o.a. Amstelveen, Amsterdam centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Lijnden, Oostzaan, Weesp, Zaandam en Zwanenburg.