Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Amsterdam Noord – Partytentverhuur Amsterdam e.o.

Amsterdam Noord staat natuurlijk bekend om de bruisende activiteiten, zoals skaten in skatepark NOORD of een film pakken bij EYE filmmuseum. Waar je vroeger niet dood gevonden wilde worden, is het nu uitgeroepen tot één van de hipste wijken door NY Times. Ook zijn er regelmatig dance feesten zoals ADE. Voor de afterparty’s in Amsterdam Noord of als u zelf een feest organiseert buiten dan kan een partytent natuurlijk niet ontbreken. Partytentverhuur Amsterdam is uiteraard uw betrouwbare partner voor het huren van een partytent in Amsterdam Noord. Scherpe prijzen, kwalitatieve partytenten en uitstekende service is waar wij voor staan.

Bent u ook op zoek naar bijbehorende accessoires? Geen probleem, ook dat verhuren wij! Statafels, klapstoelen, verlichting, partytafels, heaters, voor al uw benodigdheden kunt u bij Partytentverhuur Amsterdam terecht.

Partytentverhuur Amsterdam is uw partner voor het huren van partytenten in o.a. Amstelveen, Amsterdam centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Lijnden, Oostzaan, Weesp, Zaandam en Zwanenburg.

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-amsterdam.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM, Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32