Partytenten huren – Partytentenverhuur

Partytentverhuur Amsterdam beschikt over een uitgebreid assortiment waar u terecht kunt voor al uw feesten. Aangezien er bij elke gelegenheid een andere afmeting partytent nodig is, kunt u hieronder de basic partytenten bekijken die variëren van 3×3 tot 8×8 meter. Om u een hand op weg te helpen, worden er twee voorbeelden beschreven zodat u een betere inschatting kunt maken.

Wordt er een feest gegeven in een gemiddelde achtertuin dan kunt u denken aan een afmeting van 3×4 partytent. Maar als er een partytent nodig is voor een sportdag dan is een partytent met de afmeting van 6×12  beter geschikt. Natuurlijk is elke situatie anders, vandaar dat Partytentverhuur Amsterdam graag advies geeft, gekeken naar uw situatie en wensen. Heeft u vragen over een van onderstaande partytenten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Partytentverhuur Amsterdam is uw partner voor het huren van partytenten in o.a. Amstelveen, Amsterdam centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Lijnden, Oostzaan, Weesp, Zaandam en Zwanenburg.