Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytenten huren – Partytentenverhuur

Partytentverhuur Amsterdam beschikt over een uitgebreid assortiment waar u terecht kunt voor al uw feesten. Aangezien er bij elke gelegenheid een andere afmeting partytent nodig is, kunt u hieronder de basic partytenten bekijken die variëren van 3×3 tot 8×8 meter. Om u een hand op weg te helpen, worden er twee voorbeelden beschreven zodat u een betere inschatting kunt maken.

Wordt er een feest gegeven in een gemiddelde achtertuin dan kunt u denken aan een afmeting van 3×4 partytent. Maar als er een partytent nodig is voor een sportdag dan is een partytent met de afmeting van 6×12  beter geschikt. Natuurlijk is elke situatie anders, vandaar dat Partytentverhuur Amsterdam graag advies geeft, gekeken naar uw situatie en wensen. Heeft u vragen over een van onderstaande partytenten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Partytenten van 2 meter breed

Partytenten van 3 meter breed

Partytenten van 4 meter breed

Partytenten van 4,5 meter breed

Partytenten van 6 meter breed

Partytentverhuur Amsterdam is uw partner voor het huren van partytenten in o.a. Amstelveen, Amsterdam centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Lijnden, Oostzaan, Weesp, Zaandam en Zwanenburg.

Contactgegevens

T. 085-1305303
E. info@partytentverhuur-amsterdam.nl
Jan van Krimpenweg 11, hal 31
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42