Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytenten van 6 meter breed huren – Partytent verhuur Amsterdam

Een partytent van 6 meter breed huren in Amsterdam? Partytentverhuur Amsterdam is al jaren het nr. 1 adres voor hoge kwaliteit partytenten. Wanneer je veel ruimte (in je tuin) hebt en van plan bent om een groot feest te houden waar je veel gasten verwacht, kun je wel een brede tent gebruiken. Onze easy up tenten van 6 meter breed zijn uitermate geschikt voor feesten waar minimaal 60 gasten verwacht worden. Ook is er meer dan genoeg ruimte voor meerdere statafels, partytafels en biertafels waar je gasten hun hapje of drankje kwijt kunnen.

De easy up tenten zijn zo gemaakt dat ze erg makkelijk in het gebruik zijn. Het is een kwestie van enkele minuten voordat de tent opstaat, waardoor je nog meer dan genoeg tijd overhoudt voor de rest van de voorbereidingen voor het feest.

Partytentverhuur Amsterdam is uw partner voor het huren van partytenten in o.a. Amstelveen, Amsterdam centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Lijnden, Oostzaan, Weesp, Zaandam en Zwanenburg.

Contactgegevens

T. 085-1305303
E. info@partytentverhuur-amsterdam.nl
Jan van Krimpenweg 11, hal 31
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42