Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytenten van 3 meter breed huren – Partytent verhuur Amsterdam

Een partytent van 3 meter breed huren in Amsterdam? Partytentverhuur Amsterdam is al jaren het nr. 1 adres voor hoge kwaliteit partytenten. Een partytent van 3 meter breed is een perfecte breedte voor een gemiddelde tuin of feest. We hebben keuze uit verschillende lengtes voor onze partytenten, van 3×3 tot 3×15 meter.

De 3 meter is erg handig in een tuin met een beperkte breedte, die misschien wel wat meer lengte heeft. Zou zou je dan bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een partytent van 3×9 meter. Onze partytenten van 3 meter breed zijn ook nog eens heel gemakkelijk op te zetten, waardoor het een kwestie is van enkele minuten waarin je een mooie en stabiele partytent in je tuin hebt staan.

Partytentverhuur Amsterdam is uw partner voor het huren van partytenten in o.a. Amstelveen, Amsterdam centrum, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Diemen, Lijnden, Oostzaan, Weesp, Zaandam en Zwanenburg.

Contactgegevens

T. 085-1305303
E. info@partytentverhuur-amsterdam.nl
Jan van Krimpenweg 11, hal 31
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42