Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Hoe richt ik goed een partytent in?

Als we weer mogen feesten, is het huren van een partytent een goed idee. Bij ons van Partytentverhuur Amsterdam ben je aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan partytenten en bijbehorende materialen om een succesvol feestje te geven. In onze blog vertellen we je alles over je een partytent het best kan inrichten. Ter inspiratie hebben we dan ook 3 tips uitgelicht om je een duwtje in de juiste richting te geven. Benieuwd? Lees dan verder!

1. Feestverlichting ophangen

Het kan best zo zijn dat je een feestje geeft die laat tot in de avond doorgaat of in ieder geval tot en met wanneer het donker wordt. Dan is het ophangen van feestverlichting een ideale keuze om je partytent mee aan te kleden. Vooral in het donker zie je de verlichting extra goed en wij kunnen je garanderen dat het een mooie uitstraling geeft. Bij ons heb je de keuze uit twee verschillende soorten feestverlichting van 10 meter lang. Je hebt de keuze uit verlichting met meerdere kleuren of verlichting met alleen een witte kleur. Met de 10 meter lange verlichting heb je genoeg snoer om de partytent mee te verlichten. Bij interesse bekijk je hier mogelijkheden van feestverlichting die je bij ons kan huren.

2. Statafels neerzetten

Wat zeker niet te missen is in de partytent, zijn statafels. Op die manier creëer je een duidelijke structuur en het zorgt voor een plaats waar je gemakkelijk de hapjes op kan zetten. Mensen staan aan de statafel gezellig te praten en kunnen hun drankje op kwijt. Zo hoeven ze tenminste niet de hele tijd met hun drankje in hun hand te staan. Bij ons heb je de keuze uit een normale witte statafel en een statafel met een stoffen rok eromheen. Als je kiest voor de statafel met rok heb je daarnaast ook nog keuze uit verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit rood, grijs, roze, zwart, wit, oranje en blauw. Genoeg keuze in kleur. Ideaal geschikt voor als je een themafeest geeft waar er met een bepaalde “kleurcode” gebruik van gemaakt wordt. Bij interesse bekijk je hier de statafels die te huur zijn.

3. Heater huren

Wil je dat het lekker warm wordt en blijft in de partytent? Huur een van onze handige heaters. Ze komen goed van pas als het buiten koud begint te worden. Je doet dan gewoon even de zijkanten van de partytenten omlaag en de heater aan. Zo behoud je de warmte ook in de partytent. Je hebt bij ons keuze uit elektrische hang heaters en een terrasverwarmer heater. Zo zorg je ervoor dat je gasten het niet (te) koud krijgen. Bij interesse bekijk je hier de heaters die te huur zijn.

Partymaterialen: nog meer mogelijkheden

Wij, van Partytentverhuur Amsterdam wensen jou veel plezier met het feest. Ben je benieuwd naar ons gehele assortiment aan partymaterialen en partytenten die te huur zijn, bezoek onze website van Partytentverhuur Amsterdam. Wij hebben namelijk nog veel meer mogelijkheden. Zo hoef je niet steeds van site te veranderen en kan je gemakkelijk alles op 1 site huren. Scheelt jou ook weer tijd. Als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contactgegevens

T. 0623381445
E. info@partytentverhuur-amsterdam.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM, Hoofddorp
KvK: 92570917
BTW: NL004962087B90