Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Bruiloft

Ga je dit jaar trouwen en ben je nog op zoek naar meubilair voor jouw locatie? Bij partytentverhuur Amsterdam kunnen we je hierbij helpen, zodat jouw grote dag onvergetelijk wordt! We hebben stoelen voor elke gelegenheid, denk hierbij aan ceremonie stoelen die mooi en makkelijk verplaatsbaar zijn. Zo kan je de stoelen naar elke gewenste locatie brengen voor de ceremonie. Wil je daarna nog met een groot gezelschap dineren en proosten op jullie mooiste dag? Dan hebben wij voor jouw ronde tafels die makkelijk inklapbaar zijn en eenvoudig te vervoeren.

 

 

Buurtfeest

Wil je binnenkort een buurtfeest geven? Dan wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat alle buren kunnen genieten tijdens dit feestje. Maar waar moet je beginnen als je een feest organiseert voor al je buren? Belangrijk is dat je als je met zijn alle gaat eten, dat iedereen ergens kan zitten. Bier tafels zijn dan ideaal om te huren, deze tafels zijn namelijk makkelijk te verplaatsen en er kan makkelijk 10 man aanzitten. En ga je het evenement buiten houden? Zorg er dan voor dat je heaters hebt, voor als het in de avonden afkoelt. Daarnaast is het ook altijd leuk om de ruimte of plek waar je het viert op te vrolijken met versiering. Doe dit bijvoorbeeld in het thema van jullie wijk of misschien zijn jullie als straat ergens helemaal weg van en koppel het feest daaraan.

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar als onze partymaterialen? Bekijk dan ons gelegen assortiment en neem gerust contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt.

 

 

 

Contactgegevens

T. 085-1305303
E. info@partytentverhuur-amsterdam.nl
Jan van Krimpenweg 11, hal 31
2031 CE, Haarlem
KvK: 34287023
BTW: NL001984645B42